středa 11. dubna 2012

Knights of the Round

Další hra mého mládí je tahle chodička-mlátička. Rytíři kulatého stolu mě už ve své době potěšily vizuálními upgrady svého brnění. Vliv na hru to prakticky nemělo žádný, ale vzhledově to vypadalo cool.

V roli jednoho ze tří rytířů (Artuš, Lancelot nebo Percival) máte zá úkol najít svatý Grál a zabít toho, kdo ho má. Pěšky nebo na koni procestujete zhruba osm úrovní a na konci každé musíte zabít nějakého bosse. Prostě klasická arkáda, kterých byla vytvořená spousta. Čím se ale liší od ostatních? Kromě vylepšování vzhledu hlavní postavy totiž můžete na jednom počítači hrát ve třech lidech a to už je pak o zábavu postaráno. A kdo nemá nikoho po ruce, může si hru zahrát sólo, hra je celkem vstřícná i pro samotáře.

Hrací doba taky převyšuje konkurenci, protože pokud půjdete sám, dostanete se na konec hry zhuba za 3/4 hodiny, což je docela dost (průměrně se herní doba pohybuje kolem půl hodiny). Ve hře máte sice časový limit, ale vůbec si ho nemusíte všímat, i zápasy s pozdějšími bossy zvládnete s přehledem v časovém limitu.

Shrnutí: Výborná plošinovka z dob králů a rytířů, výborný multiplayer a změny vzhledu.
Hodnocení: 9/10

Knights of the Round 01
Knights of the Round 02
Knights of the Round 03
Knights of the Round 04

Žádné komentáře:

Okomentovat