středa 11. dubna 2012

The Punisher

Původně jsem chtěl tuto rubriku zahájit něčím zvláštním, ale nakonec jsem se rozhodl pro tuto hru. Jednak jsem fanouškem Punishera už delší dobu a kromě toho mám tento styl na automatech nejradši.

Příběh v automatových hrách většinou nejde hledat. Většinou se jedná o záchranu osoby/světa a hlavní hrdina je vybaven buď zásobou zbraní nebo údery, za které by se nemusel stydět ani Chuck Norris. Nicméně zde máte za úkol zničit samotného Kingpina. A k němu dojdete během půl hodinového hraní sám nebo s kamarádem, který bude hrát za Nicka Furyho, šéfa organizace SHIELD.

Ovládání je jednoduché, kromě šipek tu používáte další dvě tlačítka a to pro skok a úder. Navíc po jejich kombinaci může váš hrdina použít nějaký speciální útok jako je mj. hození granátu. K dispozici máte i spoustu zbraní, ale ty vám většinou vydrží pár úderů a pak zmizí.

Vzhledově vypadá hra kvalitně, alespoň co se týče doby vydání (1993), nicméně stále se tu objevují nepřátelé, kteří se akorát od sebe liší barevným oblečením. Jelikož je ale hernní doba krátká, tak to moc vnímat nebudete.

Shrnutí: Oddychová hra, kterou si víc vychutnáte s kamarádem.
Hodnocení: 7/10

Punisher 01
Punisher 02
Punisher 03

Žádné komentáře:

Okomentovat